FIGYELEM - a NAMES küldésében tervezett szünet lesz a letöltés miatt 25.6.-15.7. között, megértésüket köszönjük

Free delivery Ingyenes szállítás

Címkék ruházatra - penguin

Címke minta

Náhľad menovky

Címke személyesítése

(Hátralevö 14 Jel)
(Hátralevö 14 Jel)
/ 60 db = 4 999,00 HUF

Információ a címkéről

Címkék ruházatra = univerzális címkék (ugyanazon termék, legyártva ugyanabból az anyagból). A névtáblák mosógépekhez, szárítógépekhez, mosogatógépekhez, hűtőszekrényekhez, fagyasztókhoz és kültéren használhatók.

MÉRETEK: 30mm x 12mm

ÁRUKISZÁLLÍTÁSI IDŐ = EXPEDÍCIÓ: kb.6-8 munkanap. INGYENES postaköltség

Címkék ruházatrauniverzális címkék
A címkéink teljesen vízállóak és nem válnak le. Bármilyen tárgyra ráragaszthatja és hozzáadhatja az egyediségét. Bátran címkézheti ruházatát, a cipőjét, a gyerekjátékokra, az iskolai eszközökre, a sportszerekre, a higiéniai cikkekre, a bögrékre, az uzsonnadobozokra, a munkacikkekre, a magántárgyakra, vagy bármire, amivel egyedi hatást szeretne elérni.

A CÍMKÉK ALKALMAZÁSA

A tárgy felületének mindig laposnak, tisztának és száraznak kell lennie ahhoz, hogy a címkét szilárdan rá tudja ragasztani. A címkén nem szabad, hogy légbuborék maradjon, a címke sarkának pedig laposnak kell lennie, különben a címke könnyen leválhat.
A textilcímkéket csak a nejlon címkére lehet felvinni, a szövet gyártásával és karbantartásával kapcsolatos információk figyelembevételével. Nejlon tapaszok azok, amelyek nem vasalhatók, fényesek. A szakosodásuk szerinti címkéket a mosógépbe lehet helyezni (max. 40fokig és 1000 fordulat/perc), szárítógépbe, hűtőszekrénybe, fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe és külső felületekre.

A címke alkalmazása után legalább 24 órát kell várnia, hogy a címke jól tapadjon a felületre, majd csak azután szabad mosógépbe, mosogatógépbe tenni,...

Ha a címkét közvetlenül textil anyagra szeretné felragasztani, sajnos nincs olyan címke, amelyik megmaradna pamutszöveten.
Nem ajánlott vízlágyító, fehérítő vagy egyéb agresszív készítmény sem.

Továbbá a címke eltávolítása után már nem javasoljuk, hogy más tárgyakra újraragasszák.

Kérjük, nézze meg a videónkat is:  Címke alkalmazási folyamata

Nyomtatás: Ökológiai - HP Latex nyomtató. Ez a piacon a leginkább ökológiai jellegű nyomtatás, amelyet az orvosi, iskolai, gasztro-szegmensekben és bárhol, ahol a hangsúly az egészségre nem káros nyomtatáson van a hangsúly. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatás nem tartalmaz semmiféle káros vegyszert és oldószert.

Címkék ruházatra - A mosógépbe

A mosógépbe

Címkék ruházatra - Vízálló

Vízálló

Címkék ruházatra - A szárítógépbe

A szárítógépbe

Címkék ruházatra - A hűtőszekrénybe

A hűtőszekrénybe

Címkék ruházatra - A mosogatógépbe

A mosogatógépbe

Címkék ruházatra - A fagyasztóba

A fagyasztóba

Címkék ruházatra - A mikrohullámú sütőbe

A mikrohullámú sütőbe

Címkék ruházatra - Leválasztás

Leválasztás

Címkék ruházatra - Nem szakadnak

Nem szakadnak

Cookie-kat használunk, hogy kényelmesen használhassa weboldalunkat, és az adatelemzésnek köszönhetően folyamatosan fejleszthessük annak funkcióit, teljesítményét és használhatóságát. Több információ itt.

Egyedi cookie-beállítások