Free delivery Ingyenes szállítás

Rólunk = a PUTMYNAME márka története

Szia! Katka vagyok. Nagyon örülök, hogy meglátogattad a PutMyname oldalamat, és kíváncsi vagy, hogyan is kezdődött ezeknek a címkéknek a története :) Jelenleg szülési szabadságon lévő anya vagyok, akinek az élet sodorta útjába a címkék ötletét.

Ahogy az már csak lenni szokott, az életesemények nagy összjátéka hozta létre az egészet. 2015 szeptemberében kezdődött minden, amikor is Sofia lányom (3 éves) óvodába kezdett járni, én pedig ez idő alatt kórházban voltam. Miután október végén kiengedtek a kórházból, X darab idegen óvodai cuccot találtam otthon, és természetesen a mi holmink közül jópár hiányzott. Férjem az óvodai szekrény teljes tartalmát automatikusan a mi tulajdonunknak vélte, és amit talált benne, hazahozta. Ez volt az első impulzus, amikor is elkezdtem megoldást keresni a gyerekholmik felcímkézésének problémájára, de a filctollon és a tűn kívül (amivel nem vagyunk puszipajtások) más megoldást nem igazán találtam.

Aztán nyaralni mentünk Évi barátnőmhöz Nagy-Britanniába, aki két óvodás gyermek édesanyja. Az ő dolgaikon fedeztem fel azt, amit annyira kerestem = a címkéket (vagyis névvel ellátott matricákat). Mindenük ezekkel volt megjelölve: az ivópalackjuk, kabátjuk, sapkájuk, cipőjük, iskolaszereik és a szakkörökhöz szükséges kellékek is. Teljesen lenyűgözött ennek a „hétköznapi” matricának a tulajdonsága, ami mosás után sem megy tönkre, nem jön le. Azonnal elkezdtem kutakodni, hogy honnét is tudnék ilyen címkéket beszerezni a lányomnak. Évi megmutatta nekem azt a weboldalt, ahol a címkét saját magam szépen megtervezhetem, és aztán postai úton kézhez is kapom. A címkéknek nagyon örültem, de az összegnek, ami az árfolyam-átszámítás után megjelent a bankszámlakivonatomon, már annyira nem. Ez volt az a pillanat, amikor a férjemmel azt mondtuk, hogy ezt a nagyszerű ötletet a magyar háztartásokba is el kell juttatnunk – de fontos, hogy mindenki számára elfogadható áron.

Így kezdődött ennek a nagyszerű újításnak, azaz a PutMyname címkéknek a története, melyek nemcsak a mi, hanem a ti életeteket is megkönnyítik. Egyszerűen fel kell ragasztani őket, vízállók, tehát moshatók, mosogatógépbe helyezhetők, és szinte az összes hétköznapi dologra felragaszthatók.

Weboldalunk www.putmyname.hu indításakor az alábbi fő pontokat tűztük ki célul:

  1. pont: minden címke praktikus legyen – azaz ragasztható
  2. pont: a címkék megszerkesztésére és megrendelésére szolgáló egyszerű, gyors és intuitív folyamat létrehozása
  3. pont: címkék megfizethető áron, további rejtett költségek nélkül

A www.putmyanme.hu webáruházunknak szeretnék sok sikert kívánni, legyen mindenki számára elérhető!

Nagyon hálás vagyok minden ösztönző és pozitív visszajelzésért, a címkéket érintő tapasztalatok megosztásáért! Köszönöm az összes véleményt, fotófeltöltést a közösségi médiák felületén, de legfőképp a többi anyának adott ajánlásokat, hisz ez a legjobb reklám nekem ;)

 

Menovky pre vsetkych

Cookie-kat használunk, hogy kényelmesen használhassa weboldalunkat, és az adatelemzésnek köszönhetően folyamatosan fejleszthessük annak funkcióit, teljesítményét és használhatóságát. Több információ itt.

Egyedi cookie-beállítások