FIGYELEM - a NAMES küldésében tervezett szünet lesz a letöltés miatt 25.6.-15.7. között, megértésüket köszönjük

Free delivery Ingyenes szállítás

Fizetési feltételek

A Szállító fenntartja magának a jogot az áru árának megváltoztatására, ha a megrendelést meg nem erősítették. Az áru ára a megrendelés visszaigazolása után az eladótól a vásárló számára kötelezõ.

  1. on-line: A kifizetéseket bármilyen betéti- vagy hitelkártyával lehet megtenni
  2. Internetes banki szolgáltatások (az áruk csak csak akkor kerülnek feldolgozásra, miután az áru teljes árát jóváírták az eladó számlájára és a párosításra a számla sorszám beazonosításával.

100%-osan Biztonságos

A Putmyname az összes tranzakciót a lehető legnagyobb biztonsággal hajtják végre egy SSL (Secure Sockets Layer) titkosító rendszeren keresztül. Ez a technológia garantálja az ügyfelek és a Putmyname közötti kommunikáció maximális biztonságát
Az SSL tanúsítvány birtokosaként a Putmyname garantálja, hogy a szerverünk és a számítógépünk közötti kommunikáció privát és biztonságos. Az adatok titkosítása megakadályozza, hogy bárki hozzáférhessen az Ön adataihoz az Ön engedélye nélkül.
Ezen felül a Putmyname által használt rendszer folyamatosan figyeli és védi weboldalunkat. Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink adatvédelme és weboldalunk biztonsága mellett.

Menovky pre vsetkych

Cookie-kat használunk, hogy kényelmesen használhassa weboldalunkat, és az adatelemzésnek köszönhetően folyamatosan fejleszthessük annak funkcióit, teljesítményét és használhatóságát. Több információ itt.

Egyedi cookie-beállítások