Free delivery Ingyenes szállítás

Címkék cipőre - Unicorn

Címke minta

Náhľad menovky

Címke személyesítése

(Hátralevö 15 Jel)
(Hátralevö 15 Jel)
/ 24 db = 4 999,00 HUF

Információ a címkéről

Válasszon egyedi cipőcímkéket, amelyek segítenek minden gyereknek megkülönböztetni a jobb és a bal cipőjét. A gyerekek számára szórakoztató lesz felvenni a cipőjüket és tanulságos.

MÉRETEK: 68mm x 30 mm

SZÁM: 12 db pár / 24 db címkék

ÁRUKISZÁLLÍTÁSI IDŐ = EXPEDÍCIÓ: kb.6-8 munkanap. INGYENES postaköltség

cipore

A CÍMKÉK ALKALMAZÁSA

A tárgy felületének mindig laposnak, tisztának és száraznak kell lennie ahhoz, hogy a címkét szilárdan fel tudja ragasztani. A címkén nem szabad, hogy légbuborék maradjon, a címke sarkának pedig laposnak kell lennie, különben később leválhat. A címkézés után legalább 24 órát kell várnia, hogy a címkematrica jól tapadjon a felületre.
Javasoljuk, hogy a címkét a cipőbetétre helyezze a talpnál. Az esetben, ha a gyereke lába nagyon izzadni szokott, vagy ha a gyerekek nem szoktak zoknit hordani, akkor a cipőnyelvre javasoljuk a címke ragasztását.

A névtáblák mosógépekhez, szárítógépekhez, mosogatógépekhez, hűtőszekrényekhez, fagyasztókhoz és kültéren használhatók.

Mivel a verejték összetétele nagyon agresszív, hosszútávú használata miatt és a talp hatása által a címke lekophat, ez esetben javasoljuk új címke felragasztását, hogy a gyerek könnyen felismerje a jobbos és balos cipőjét.
A téli cipők esetében a címkéket a nyelv belső oldalára javasoljuk ragasztani, ahol a gyerekek jobban felismerik a címkéjüket, amely alapján felismerik a jobbos és balos lábacskájukat.

Nyomtatás: Ökológiai - HP Latex nyomtató. Ez a piacon a leginkább ökológiai jellegű nyomtatás, amelyet az orvosi, iskolai, gasztro-szegmensekben és bárhol, ahol a hangsúly az egészségre nem káros nyomtatáson van a hangsúly. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatás nem tartalmaz semmiféle káros vegyszert és oldószert.

Címkék cipőre - A mosógépbe

A mosógépbe

Címkék cipőre - Vízálló

Vízálló

Címkék cipőre - A szárítógépbe

A szárítógépbe

Címkék cipőre - A hűtőszekrénybe

A hűtőszekrénybe

Címkék cipőre - A mosogatógépbe

A mosogatógépbe

Címkék cipőre - A fagyasztóba

A fagyasztóba

Címkék cipőre - A mikrohullámú sütőbe

A mikrohullámú sütőbe

Címkék cipőre - Leválasztás

Leválasztás

Címkék cipőre - Nem szakadnak

Nem szakadnak

Cookie-kat használunk, hogy kényelmesen használhassa weboldalunkat, és az adatelemzésnek köszönhetően folyamatosan fejleszthessük annak funkcióit, teljesítményét és használhatóságát. Több információ itt.

Egyedi cookie-beállítások