Free delivery Ingyenes szállítás

Címkék cipőre - saját dizájn

Címke minta

Náhľad menovky

Címke személyesítése

Font Font Font Font Font
Menovka do topánok Menovka do topánok Menovka do topánok Menovka do topánok Menovka do topánok Menovka do topánok Menovka do topánok Menovka do topánok
(Hátralevö 15 Jel)
(Hátralevö 15 Jel)
/ 24 db = 4 999,00 HUF

Információ a címkéről

Válasszon egyedi cipőcímkéket, amelyek segítenek minden gyereknek megkülönböztetni a jobb és a bal cipőjét. A gyerekek számára szórakoztató lesz felvenni a cipőjüket és tanulságos.

MÉRETEK: 68mm x 30 mm

SZÁM: 12 db pár / 24 db címkék

ÁRUKISZÁLLÍTÁSI IDŐ = EXPEDÍCIÓ: kb.6-8 munkanap. INGYENES postaköltség

cipore

A CÍMKÉK ALKALMAZÁSA

A tárgy felületének mindig laposnak, tisztának és száraznak kell lennie ahhoz, hogy a címkét szilárdan fel tudja ragasztani. A címkén nem szabad, hogy légbuborék maradjon, a címke sarkának pedig laposnak kell lennie, különben később leválhat. A címkézés után legalább 24 órát kell várnia, hogy a címkematrica jól tapadjon a felületre.
Javasoljuk, hogy a címkét a cipőbetétre helyezze a talpnál. Az esetben, ha a gyereke lába nagyon izzadni szokott, vagy ha a gyerekek nem szoktak zoknit hordani, akkor a cipőnyelvre javasoljuk a címke ragasztását.

A névtáblák mosógépekhez, szárítógépekhez, mosogatógépekhez, hűtőszekrényekhez, fagyasztókhoz és kültéren használhatók.

Mivel a verejték összetétele nagyon agresszív, hosszútávú használata miatt és a talp hatása által a címke lekophat, ez esetben javasoljuk új címke felragasztását, hogy a gyerek könnyen felismerje a jobbos és balos cipőjét.
A téli cipők esetében a címkéket a nyelv belső oldalára javasoljuk ragasztani, ahol a gyerekek jobban felismerik a címkéjüket, amely alapján felismerik a jobbos és balos lábacskájukat.

Nyomtatás: Ökológiai - HP Latex nyomtató. Ez a piacon a leginkább ökológiai jellegű nyomtatás, amelyet az orvosi, iskolai, gasztro-szegmensekben és bárhol, ahol a hangsúly az egészségre nem káros nyomtatáson van a hangsúly. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatás nem tartalmaz semmiféle káros vegyszert és oldószert.

Címkék cipőre - A mosógépbe

A mosógépbe

Címkék cipőre - Vízálló

Vízálló

Címkék cipőre - A szárítógépbe

A szárítógépbe

Címkék cipőre - A hűtőszekrénybe

A hűtőszekrénybe

Címkék cipőre - A mosogatógépbe

A mosogatógépbe

Címkék cipőre - A fagyasztóba

A fagyasztóba

Címkék cipőre - A mikrohullámú sütőbe

A mikrohullámú sütőbe

Címkék cipőre - Leválasztás

Leválasztás

Címkék cipőre - Nem szakadnak

Nem szakadnak

Cookie-kat használunk, hogy kényelmesen használhassa weboldalunkat, és az adatelemzésnek köszönhetően folyamatosan fejleszthessük annak funkcióit, teljesítményét és használhatóságát. Több információ itt.

Egyedi cookie-beállítások