Free delivery Ingyenes szállítás

Óvoda / hív a suli!

Tudtad, hogy sok gyerek fél, hogy nem fogják tudni, hogyan kell felismerni a ruhákat vagy a játékokat? Töri a fejét, hogy mennyit csomagoljon egy kis ovisnak? Az óvodák gyakran küldenek a szülőknek egy listát, és sokan azt is megkövetelik, hogy a tárgyak meg legyenek jelölve. Inspiráljon oktatóinkkal, és néhány másodperc alatt címkézze meg gyermeke tárgyait! 

Ruházat

Kényelmes pulóver, póló, pizsama, tartalék ruha. Mindezek a darabok könnyen elveszhetnek az óvodában. Találkoztál azzal a helyzettel, hogy a lányok ugyanabban a Elza pólókban jöttek az óvodába ? A legegyszerűbb mód a címkékkel megjelölni. Helyezze az PUTMYNAME.hu címkét a ruházati címkére hagyja 24órát, és azután moshatja a ruhákat a mosógépben, vagy száríthatja a ruhaszárítóban. 

Higiénikus segédeszközök

Fogkefe, paszta, pohár, törölköző és lányoknak fésű. Mivel a babák délután aludni készülnek, a higiéniai szükségletek kötelező felszerelés, és a gyerekek tömegesen fogat mosni mennek a mosdóba. Ismét javasoljuk, hogy minden egyes darab címkével legyen ellátva PUTMYNAME.hu címkét - fantasztikusan tartanak és vízállóak. 

Palack, doboz tizedével
Annak ellenére, hogy az ovisoknak be van biztosítva az evési és ivási rendszer, gyakran mennek kirándulni és játszani a játszótérre. Arra a kérdésre "Anya, és melyik az én üvegem" kérdésre? a választ az www.putmyname.hu címkék adják. A mosogatógépbe elhelyezheti kedvenc üvegét vagy uzsonna dobozát a címkével aggodalom nélkül.


A címkével ellátott felszereléssel az ovis megszabadulhat a stressztől, hogy nem fogja tudni megkülönböztetni saját dolgait, egyszerűen megkönnyíti a tanárok számára a suliban felejtett tárgyak osztályozását, s saját magának pedig több ideje lesz. Nincs több hímzés/felvarrás vagy ismételt vásárlás!

Cookie-kat használunk, hogy kényelmesen használhassa weboldalunkat, és az adatelemzésnek köszönhetően folyamatosan fejleszthessük annak funkcióit, teljesítményét és használhatóságát. Több információ itt.

Egyedi cookie-beállítások