Free delivery Ingyenes szállítás

Hurrá szünidő!

... és hogy csomagolni a gyerekeknek szünidőre, hogy ne veszítsenek el semmit?

 Végül eljött a várva várt szünidő, és Önnek be kell csomagolni gyermeke dolgait táborba, nagymamához vagy az álomnyaralásukra.

A készülődés és csomagolás közben értékelni fogja a modern otthon praktikus segítőtársat, www.PUTMYNAME.hu vízálló öntapadó címkéit. A címkék felül ismerhető stílusos értéket adnak tárgyainak, és időt takarít meg egy gyors, egyszerű alkalmazással - ragasztással! A címke egy egyszerű színes matrica névvel :) És mi több, pénzt takarít meg tárgyak elhagyásának csökkentésével vagy a felesleges elcserélésével.Néhány tipp, hogy könnyítjük meg csomagolását

• Csomagoljon együtt gyermekével - megtanulja, mire lesz szüksége, és jobban emlékezni fog csomagja tartalmára.
• Jelöljön meg címkével mindent, ruházatot, cipőt, ivó palackot, mobiltelefont, stb ... - Gyerek néha nem ismeri fel saját holmiját, például ha több kék  színű "Szuperman" feliratos felső melegítő van.  
• Ha a gyermek hosszabb útra készül, jegyezze fel a bőrönd összes elemét - a felnőttek biztosan segítenek tartalmát ellenőrizni. Ha a dolgokat megcímkézték, annál könnyebben jutnak vissza gazdájukhoz.                                                       

A címkékkel szinte mindent meg lehet jelölni: ruhát, cipőt, személyes tárgyakat, csészéket, ivóflakonokat, iskolai vagy sporteszközöket ... A ruházatnál a címkéket a nejlon ruhacímkere szükséges tapasztani, majd a címke többszörös mosást vagy szárítást is kibír. Ellenáll az edény, illetve poharakon is többszörös mosást az edénymosóban, mert vízálló!

A címkéket saját ízlése szerint egyszerűen és gyorsan elkészítheti a www.putmyname.hu honnlapunkon, saját névvel, telefonszámmal, címmel. Kínálatunkban számos színes kép/ikon található, szín, betű típus és háttér szín választható egyaránt. A rendelés pár percen belül elkészíthető. Internetbank utalás után egy héten belül megkapja postán címkéit otthonába (1 névre szóló címkecsomag ára 3.500Ft/60 darab címkéért ruházatra, illetve 3.500Ft/24darab címkéért cipőre).

Végül, nem marad más hátra csak gyönyörű nyaralást kívánni, teli gyönyörű élményel és gyerekmosollyal!

cimket

 

 

 

    

 

 

Cookie-kat használunk, hogy kényelmesen használhassa weboldalunkat, és az adatelemzésnek köszönhetően folyamatosan fejleszthessük annak funkcióit, teljesítményét és használhatóságát. Több információ itt.

Egyedi cookie-beállítások