Free delivery Ingyenes szállítás

6 kiváló tipp, mit készítjünk a gyermeknek az osztálykirándulásra, táborozásra!

6 kiváló tipp, mit készítjünk a gyermeknek az osztálykirándulásra, táborozásra!

Újra itt van. Osztálykirándulások, illetve táborozások ideje. Gyerekek elindulnak néhány napra hazájukon kívül. Sokuknak ez első tapasztalat és élmény családján kívül. Szülők is stresszellnek, hogy bírják majd a csemetéi. Ráadásul gondolkodóban vannak, hány pár zokni szükséges (hisz esőben, vagy pocsolyában bemártózhat), elegendő e lessz három melegítő nadrág (hisz tudjuk milyen maszatkánk van), illetve milyen egyébb dolgok szükségesek...

címkével ellátott dolgok címkézése

Szükséges dolgok listája

Ilyen listát a szülő általában megkap az óvodában/iskolában a tanárától, illetve az óvoda/iskola honnlapján található. Efféle listák általában hosszadalmasak, de végül a szülőtől függ, mit és milyen mennyiségben pakol gyermekének.
Emlékszem az első kirándulásra, mikor a gyermekem egy heti ottlét után, polók és nadrágok felét ki sem csomagolta, egy idegen melegítő nadrág volt a táskába és 3 db póló hiányzott. Gondolom ez megtörténik gyakran másnál is kirándulás, táborozás után.

Szóval mit is csomagolni a gyermeknek kirándulásra?

  1. Mibe csomagolni a holmit?

Egy nagyobb utazó táska vagy kerekes bőrönd nagyon jó választás. Számítani kell azzal, hogy a gyerekeknek általában maguknak kell bőrödjüket áthelyezni szobájukba, azért fontos minél könnyebben kezelhető legyen.

A bőröndbe ajánlatos egy kis helyet hagyni, hisz visszafele a gyermek önmaga pakol, és nem tudja majd dolgait oly egyenletessen rakni, hogy kihasználjon minden üres helyet. 

Útra és kissebb kirándulásokra nagyon jól jön egy kis méretű hátizsák - egy kis útravaló harapnivalóra, üdítőre, esetleg játékra, könyvre.

  1. Megfelelő ruházat kirándulásra
  1. Cipők
  1. Tisztálgodási kellékek
  1. Egyébb kellékek 

Néhány javaslat a készülődéshez

Ne csomagoljon gyermekének értékes dolgokat - elektronikus berendezés, nyakláncot, játékot, stb. Készítsen egy listát a dolgokról amelyeket pakolja gyermekének és helyezzék együtt a bőrondjébe, hogy gyermeke tisztában legyen vele, mit visz kirándulására. Összes dolgait, ruháit, cipőét, palackját, mobiltelefont jelölje meg a nevével, mert nagyon könnyen elveszítheti vagy elcserélheti. Így a visszatérés stresszmentes lessz és nem kell időt tölteni az elveszett dolgai keresésével.

cimkek ruhazatrauniverzalis cimkek

  1. És hogy is jelöljük meg a gyermek dolgait? = A legegyszerűbb mód a névre szóló CÍMKE

A címkék vízálló öntapadó matricák, amellyel bármit meg tud jelölni: ruházatot, cipőt, poharat, udítő palackot, iskolai kellékeket, sporteszközt stb. Ruházatnál a matricát a nejlon címkére szükséges tapasztani (amelyen a textilanyag információ található) így hosszan kibír számos mosást és ruhaszárítást. Használható pohárra, illetve üdítőpalackra, ugyanúgy ellenáll számos mosásnak az edénymosogatógépbe mivel vízzallók.

A címkéket nagyon egyszerűen elkészítheti önmaga a www.putmyname.hu weboldalunkon, ahol saját dizájnt választhat névvel, esetleg telefonszámmal, lakcímmel. Választékunkban számos színes kép és ikon található, szín és betű típus választható és háttér szín egyaránt. A rendelés nagyon egyszerű. Internetbank utalás után egy héten belül megkapja postán a címkéit otthonába. Egy címkecsomag 3.500Ft/60 darab címkéért, ráadásul a postaköltség ingyenes.

 

Végül bocsássuk útra őket egy nagy puszival, kívánva nekik jó kirándulást!

 

 

Cookie-kat használunk, hogy kényelmesen használhassa weboldalunkat, és az adatelemzésnek köszönhetően folyamatosan fejleszthessük annak funkcióit, teljesítményét és használhatóságát. Több információ itt.

Egyedi cookie-beállítások